exormisinews.gr
Screenhunter 3002
ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΠΑΣΟΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΜΕΑ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ “ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ”

Κοινοποίηση

Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με το Νόμο 3383/2010 θεσμοθέτησε την αντικειμενικότητα στις μεταθέσεις των στρατιωτικών, βάζοντας τέλος στην αναξιοκρατία, το ρουσφέτι και την ομηρία στο πολιτικό σύστημα.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ το 2021 με Υπουργική Απόφαση ανέτρεψε το σταθερό πλαίσιο στις μεταθέσεις, άλλαξε τον οικογενειακό προγραμματισμό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και τη μοριοδότηση μιάς δεκαετίας. Παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, οι αδικίες και τα προβλήματα συνεχίζονται και σήμερα. Δομικές μεταβολές στη μοριοδότηση, καταργήσεις μέτρων και εξάρσεις παραιτήσεων, μειωμένη μοριοδότηση ειρηνευτικών και επικίνδυνων αποστολών, αδιαφάνεια στις αποσπάσεις και διαθέσεις, αποκλίσεις στη μοριοδότηση διακλαδικών μονάδων, αναξιοκρατία στις επιλογές θέσεων εξωτερικού, συνεχίζουν να αποτελούν πολιτική της Κυβέρνησης, να καταστρατηγούν τη διαφάνεια, την αξιοκρατία,να πλήττουν την αποδοτικότητα και να ανατρέπουν τον οικογενειακό προγραμματισμό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εμείς ως ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα απαιτούμε διαρκώς την επαναφορά στην αντικειμενικότητα και την αξιοκρατία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το βάρος πέφτει στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους

admin

Ανδρέας Πουλάς: Σε τραγική οικονομική κατάσταση ο Δήμος Άργους Μυκηνών

admin

Αναποτελεσματικό, γραφειοκρατικό και ιδεοληπτικό το πλαίσιο πυροπροστασίας των ακινήτων φέρνει σε αδιέξοδο χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων

admin