exormisinews.gr
359759871 672190788058240 5501845498184931544 N
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΑΣΟΚ

Να επαναλειτουργήσει το Ταχυδρομικό Κατάστημα της Αγίας Τριάδας

Κοινοποίηση

➡️Με ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο κ. Πουλάς ζητά την επαναλειτουργία του Ταχυδρομικού Καταστήματος Αγίας Τριάδας.

➡️Η απόφαση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ για αναστολή της συναλλακτικής δραστηριότητας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγίας Τριάδας από 10-7-2023 οδηγεί στην περαιτέρω υποβάθμιση των υπηρεσιών της Αργολίδας και στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

➡️Αντίστοιχες αποφάσεις έχουν ληφθεί για Ταχυδρομικά Καταστήματα και σε άλλες περιοχές της χώρας πολλές από τις οποίες είναι ορεινές και απομακρυσμένες.

➡️Όπως επισημαίνεται στην ερώτηση το κατάστημα της Αγίας Τριάδας εξυπηρετούσε τα χωριά του πρώην Δήμου Μιδέας που βρίσκονται αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το Ναύπλιο, όπου θα πρέπει να απευθύνονται πλέον οι κάτοικοι για τις συναλλαγές τους, με ότι αυτό συνεπάγεται σε ταλαιπωρία και έξοδα.

➡️Για όλους τους ανωτέρω λόγους ερωτάται ο κ. Υπουργός

❓Σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει για την άμεση επαναλειτουργία του Ταχυδρομικού Καταστήματος της Αγίας Τριάδας Αργολίδας;

#andreaspoulas#pasok#argolida

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

«Από τη μια τσέπη στην άλλη για τους καταναλωτές, χωρίς μείωση της τιμής του ρεύματος και χωρίς να παρεμβαίνουν στην κερδοσκοπία της ενέργειας»

takis

Λοβέρδος: Δέχομαι εισηγήσεις για προσχώρηση στη ΝΔ ή δημιουργία κόμματος -Αποφάσεις τον Δεκέμβριο

admin

ΠΑΣΟΚ: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ενόψει κάλπης

admin