exormisinews.gr
Androulakis Gravata Xamogelo.jpg
MEDIAΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣΠΑΣΟΚΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Θέλουμε κράτος-υπηρέτη του πολίτη, όχι του κ. Μητσοτάκη

Κοινοποίηση

Στο πλαίσιο συνέντευξης στο Kontra24 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σημείωσε το κριτήριο επιλογής των υποψήφιων αυτοδιοικητικών με τη στήριξη του κόμματος: «Χαίρομαι πάρα πολύ διότι ο κ. Δούκας είναι ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας που κατέθεσε πρόγραμμα για το περιβάλλον, το αστικό κλίμα, τις συνθήκες της καθημερινότητας, την ηχορύπανση. Για το πώς δηλαδή θα κάνουμε την Αθήνα μια ανθρώπινη πόλη».

Ανδρουλάκης για αυτοδιοικητικές εκλογές
Πρόσθεσε, δε, κάνοντας λογοπαίγνιο με το επώνυμο του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, πως «τα έφερε έτσι η μοίρα ώστε, αν δεν θέλουμε να έχουμε έναν δήμαρχο-πρίγκιπα κλεισμένο στο παλάτι της πλατείας Κοτζιά, αλλά έναν δήμαρχο δίπλα στον πολίτη, θα πρέπει να ψηφίσουμε την Κυριακή έναν Δούκα. Διότι ο Χάρης Δούκας δεν πάει να καταγράψει δυνάμεις, αλλά να αλλάξει την Αθήνα, νικώντας τον κ. Μπακογιάννη στον δεύτερο γύρο».

Ερωτηθείς για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε ότι «τα διλήμματα θα τα καθορίσει ο λαός και θα κληθούμε να απαντήσουμε όλοι μας. Και εμείς και ο ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι σίγουρος πως στον δεύτερο γύρο θα είναι παντού τα προοδευτικά ψηφοδέλτια που σχηματίσαμε».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Από τον Ιούλιο του 2022 το ΠΑΣΟΚ είχε καταθέσει δέσμη προτάσεων για τα πανάκριβα ακτοπλοϊκά

admin

ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

admin

Ισχυρή εντολή για αλλαγή ζήτησε ο υποψ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αργολίδας Παναγιώτης Ψυχογυιός στο Λυγουριό

admin